Pyragas be miltų: šokoladinis braunis su bananais
Jei po pietų užsimanote ko nors saldaus, nebūtina traukti iš spintelių miltų ir cukraus – gardų pyragą išsikepsite ir be jų.

Šokoladinis braunis su bananais
Reikės:
4–5 vnt. didelių, gerai sunokusių bananų;
250 g riešutų kremo;
40 g nesaldintos kakavos;
1/2 plytelės tarkuoto juodojo šokolado.
Gaminame:
- Sutarkuokite šokoladą. Sutrinkite bananus, sukrėskite riešutų kremą, suberkite kakavą, išmaišykite.
- Supilkite masę į kepimo popieriumi išklotą formą (20×20 cm), užbarstykite šokolado.
- Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes.
- Braunį atvėsinkite, paskui palaikykite jį šaldytuve bent kelias valandas.
Skanaus!
Komentarai nepriimami.